Peyami Safa Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0.312.6235240
WEB http://peyamisafaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Yenimahalle Lise Caddesi No2 06900 Polatlı/ANKARA
VİZYON : Ankara ve ilçelerinde öğrencilerin öncelikle tercih edeceği, sosyal ve kültürel etkinliklerle ülke genelinde adından söz ettiren, en nitelikli eğitim ve öğretimi vererek ülkemizin en kaliteli üniversitelerine her yıl Türkiye ortalamasının üstünde öğrenci yerleştiren, güçlü bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, bilimsel düşünen, demokrat, hukukun üstünlüğüne inanan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30-15.40
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : GARDAN TREN,HIZLI TREN , AŞTİ TERMİNALDEN OTOBÜS ,KAZIM KARABEKİR CADDESNDESİNDEN MİNÜBÜSLER İLE ULAŞIM VARDIR.
Yerleşim Yeri : İLÇEMİZ ANKARA´NIN EN BÜYÜK MERKEZ DIŞI İLÇESİDİR.NÜFUSU 101.000´DİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 70 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :