Peyami Safa Anadolu Lisesi

Öğrenci :799

Vizyon: Ankara ve ilçelerinde öğrencilerin öncelikle tercih edeceği, sosyal ve kültürel etkinliklerle ülke genelinde adından söz ettiren, en nitelikli eğitim ve öğretimi vererek ülkemizin en kaliteli üniversitelerine her yıl Türkiye ortalamasının üstünde öğrenci yerleştiren, güçlü bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, bilimsel düşünen, demokrat, hukukun üstünlüğüne inanan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.40
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0.312.6230080

Belgegeçer - (312) 623 5240

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://peyamisafaanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Yenimahalle Lise Caddesi No2 06900 Polatlı/ANKARA

Fen Laboratuvarı :2
Bahçe :2

Yerleşim Yeri - İLÇEMİZ ANKARA´NIN EN BÜYÜK MERKEZ DIŞI İLÇESİDİR.NÜFUSU 120.000´DİR.

Adres - Yenimahalle Lise Caddesi No2 06900 Polatlı/ANKARA

Ulaşım GARDAN TREN,HIZLI TREN , AŞTİ TERMİNALDEN OTOBÜS ,KAZIM KARABEKİR CADDESNDESİNDEN MİNÜBÜSLER İLE ULAŞIM VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 70 KM.